Mandlar är rika på många mineraler. 100 gram mandlar innehåller 2,5 mg. mangan, 2,75 mg. magnesium, 3,4 mg. zink, 4,3 mg. järn och 2,48 mg. fotboll.
Mandel är också en utmärkt källa till vitamin E och vitamin B6: riboflavin, niacin och tiamin. Det har visat sig att mandel skydd mot hjärtinfarkt, och den dagliga konsumtionen av ca 45 g / 1,58 oz mandel minskar risken för hjärtsjukdomar.
ingredienser:
- 1 msk salt
- 50 ml / 0,21 koppar olja
- En klyfta lök
- 1 kg / 35 uns av potatis
- 150g / 5.3oz Almond
- 100g / 3,5 oz av gräddfil
- peppar
beredning
Tillagningstid: 15 min.
Tillagningstid: 30 min.
I en kastrull Värm oljan, tillsätt lök och mandel.
Stek tills löken och mandlar att få en ljus färg.
Sedan satte blandningen i pannan, tillsätt potatisen i bitar, tillsätt salt, peppar och gräddfil.
Baka i ugn vid låg temperatur med omröring då och då, tills potatisen få en fin ljus färg.
Njut av denna läckra recept!