Tydligen verkar det som pinnar panerad eller stekt i fritöser, men det är inte. Dessa pinnar är lätt kokta och sedan bakas i ugnen, så dessa stavar är det bästa valet för din lunch eller middag med familj eller vänner. Mycket nöje!
ingredienser:
- 3 msk salt
- lite rosmarin
- 4 msk ströbröd
- 2 kg / 4,4 pounds av kyckling lår
- 100 gram / 0,2 pounds av parmesanost
- bit av oregano
- 3 msk olivolja
- bit persilja
- lagerblad
- 1 vitlöksklyfta
- 2000 ml / 8 dl vatten
- 10 gram heta kryddor
- balsamvinäger 80 ml / 1/3 kopp
- lite röd paprika
- 2 tsk svartpeppar
preparatet:
Tillagningstid: 15 min.
Tillagningstid: 60 min.
I en kastrull med kallt vatten, tillsätt salt, balsamvinäger, lagerblad, torkad persilja, torkad oregano, torkad rosmarin till en koka. Placera sedan krukan på plattan, och när vattnet börjar koka, tillsätt kycklingklubbor på plattan. Det kommer att ta ytterligare 4-5 minuter för det kokande vattnet för att starta igen, och sedan låta kycklingklubbor som ska tillagas i 15 minuter.
På detta sätt kommer det att ge dem en bit av "speed" i matlagning, och under kokning, kommer att få smak och skrika mer efter kokning.
Efter 15 minuter, ta bort pinnarna från potten, låt svalna och torr som möjligt.
Under tiden kan du förbereda såsen.
Värm ugnen till 220 grader Celsius.
Vitlök i en skål tillsätt vitlöken, krydda med salt och långsamt krossa tills du får en fin krämig.
Tillsätt vitlök i en stor skål, olivolja, lite "röd paprika, svartpeppar, kryddor, och blanda dem. När blandningen är klar, rulla ätpinnar i brödsmulor, och lägg dem i skålen. Allt detta, blandar vackra och riv lite "av parmesanost.
I en kastrull tillsätt lite "av olivolja och placera pinnar över hela pannan. Innan du stänger av ugnen, tillsätt lite "mer än parmesanost på en trollstav att få extra gnissla.
Placera i ugnen som är, och koka i 25 minuter. Låt svalna och servera.
Mycket nöje!