3 Fantastiska Energibars kan monteras i köket

Du var nyligen i den del av energimarknaden bar? Det finns bokstavligen hundratals av dem, och många innehåller fästelement som vi skulle föredra att inte konsumera.

Även ett par oönskade segment inte kommer att utföra oss, saker som "naturliga smaker" och "citronsyra" är inte saker som jag höll i vår butik. Vi måste behålla vår grundläggande näring och så nära naturen som det skulle vara klokt så att våra kroppar kan använda våra reserver av vitalitet att återhämta sig i stället för assimilering fördröjning.

Pilons cuit avec une sauce à l"ail Pommes de terre cuites avec des amandes Raviolis cuits Baked Salmon Recette Baked Zucchini Avec recette de fromage Betteraves cuites aux champignons Recette Salade Grains de céréales avec des fruits frais et les semences - Petit déjeuner Brocoli à la sauce tomate Chou Et Carrot - Vitamine salade Salade de poulet - Bang Bang

För det mesta, energikakor är ännu mer av en grab-and-go "fast food", men behöver inte vara så här! Istället för att slösa $ 2,29 på en del, kan du göra en hel klunga färsk bar ensam hemma.

Detta kommer att spara pengar och eliminera plastavfall som medföljande element har en tendens att ackumuleras. Dessutom är du säker att älska dessa formler!

Den mest idealiska tillvägagångssättet för att få ut mesta möjliga valuta för pengarna när du gör dessa är att köpa dem i bulk torra varor avsnitt av din naturliga distriktet marknaden.

På off chans att ta med sig egna behållare hantverk, kommer de regelbundet ge dig en markdown att använda sin speciella förpackning. Du kan avsluta behållarna med saker som nötter, fikon, kokos, och så vidare, och lagra dem i ditt förråd så att du kan göra ett par grupper som månaden fortskrider. Lycka till!

Recept: Fig og Prune PistachiOat Bar

Hämtad från Bon Appetit

Vinster: naturen har en hög fiber, fikon och katrinplommon ger en avslutad lutning och hålla våra tarmar flyttar - en verksamhet som är av avgörande betydelse för den totala välbefinnande och humör. Stora mikrober har visat att expandera rörelsen i de sensoriska cortex områdena åtanke, tillsammans med enorma mängder av andra ofattbar talang.

ingredienser:

  • 2 msk kokosolja
  • havssalt 1 tsk
  • 1½ koppar havregryn
  • ½ tsk apelsinskal
  • 3 msk pistagenötter en kopp +
  • pulver 1/4 tsk vanilj
  • 1 kopp hackade torkade fikon
  • 1 kopp hackad plommon
  • nypa kanel
  • 1 msk färsk apelsinjuice

indikationer:

Värm ugnen till 200 grader. Linje 8 × 8 bakplåt med pappersmaterial. Värm kokosolja i en stor kastrull än den genomsnittliga hög temperatur. Lägg havre till pannan och koka under omrörning tills de är bruna. Pop dem på en tallrik i kylskåp för att svalna.

Medan havre kylning, pund 3 matskedar. pistagenötter i en matberedare tills fint och ställ åt sidan.

böna livsmedel vanilj, fikon, plommon, salt, apelsinskal, apelsinjuice, 1/2 kopp pistagenötter och 2 msk. filtrerat vatten tills slät. Byta din homogen blandning till en blandnings kruka.

Grovhacka återstående pistagenötter och lägga till mixen tillsammans havre. Blanda tills konsolideras. Blöt händerna och tryck i pannan uppvärmning. Strö markpistachios som avsatts och värme i 25 minuter. Denna formel gör 12 barer och kan lägga undan i 2 veckor i en sluten tätad stöd.

Recept: Coconut Datum Bars

Hämtad från Bon Appetit

Vinst: du förstår att datumen innehåller ätliga nikotin ?! Detta är inte en fruktansvärd sak - i liten utsträckning av nikotin i frukt och grönsaker har visat sig hjälpa till att hålla din Parkinsons sjukdom.

ingredienser:

  • 2 koppar ställs datum
  • havssalt 1 tsk
  • 1 matsked honung
  • ¾ kopp rå kakao
  • En kopp osötad kokos chips eller riven kokos

indikationer:

Ingen ugn förvärmning krävs! Linje 8 × 8 bakplåt med pappersmaterial. Blanda datum, kakaopulver, ¾ kopp kokos nektar, salt och 2 msk. vatten i en näring processor tills slät. Tryck blandningen ordentligt i pannan organiserad.

Bearbeta de återstående kokosnöt i en näring processor eller en espresso processor tills slät. Sprid kokos på toppen av den högsta punkten av barer och tryck tills det respekteras. Kall svalna tills företaget. Denna formel gör 12 barer och kan lägga undan för 2 veckor i luft / vattentätt stöd.

Recept: Sesam linfrö Barre

Hämtad från Bon Appetit

Visste du ?: kung Karl accepterade entydigt medicinska fördelarna med linfrö som krävde hans lojala undersåtar det åttonde århundradet konsumerar frön och passerade lagar för att kontrollera det. Linfrö tros upprätthålla utvecklingen av cancerceller i ljuset av det faktum att dess omega-3-fettsyra störa farliga celler för att angripa andra celler i kroppen.

ingredienser:

  • 1 ½ koppar cashewnötter
  • ¼ kopp havrekli
  • 6 msk sesamfrön
  • kokosnötolja 1 matsked
  • 5 matskedar linfrö
  • ½ kopp lönnsirap Klass B
  • ¾ tesked havssalt
  • ¼ tsk mald kardemumma

indikationer:

Värm ugnen till 350 °. Linje en plåt med 8 x 8 kortmaterial, vilket gör det bortom allt tvivel att lämna överhäng på alla sidor. Rosta cashewnötter, sesamfrön, linfrön, och i partitione platser på ett alternativt pan brun. Ge dem en chans att svalna medan du hanterar grundläggande blandning. Avsätt 2 msk sesamfrön och en matsked av linfrö efter deras toast.

cashewnötter bearbetning rester och frön med havre korn, salt, och kardemumma i en matberedare tills finhackad. Placera i en blandnings kruka. Hetta upp lönnsirap och kokosnötolja till kokning i en kastrull. När skumpa, koka en alternativ tid under blandningen.

Häll lönnsirap över cashewnötter blandningen och rör om päls. Tryck blandningen ordentligt i grytan arrangerade med våta händer. Toppa med frön som avsatts och tryck att följa. Förbered tills den blir brun, ca 25 minuter. Denna formel gör 12 barer och kan lägga undan för 2 veckor i luft / vattentätt stöd.