5-antiinflammatorisk substans Pistasch bark av kakao, kokosnötolja och hallon

Chocolat Avocado mousse Chocolate Banana Breakfast Quinoa Chocolat-Trempé Frozen Bananes Menu de Noël Cinnamon café aromatisé avec du lait de noix de coco pour l"énergie à long terme sans l"écrasement Délicieux grillé champignons Recette Pâtes Délicieux avec des légumes Recette DIY: maison Recette Gummies saine Ne pas acheter plus assouplissants - sont nocifs! Faites-vous un naturel et pratique! Pommes de terre cuites au four double

Mejeriprodukter utvärderades med avseende på en mycket lång tid som den rikaste källan av kalcium som främjar tänder och benhälsa. Men nya studier visar att mjölk faktiskt kan äventyra vår hälsa.

Nämligen, mejeriprodukter såsom choklad, ost och mjölk innehåller mycket fett, så att stora mängder av mättat fett och kolesterol.

Dessutom, de är den största bidragsgivaren till intag av östrogen, som i stora mängder kan orsaka många allvarliga hälsoproblem, inklusive sköldkörtelrubbningar, humörsvängningar, huvudvärk, ökad cancer och risken för stroke, öm huvudvärk, hypoglykemi, och sjukdomar i gallblåsan.

Dessutom har mejeriprodukter också satts i samband med ökad risk för prostatacancer, äggstockscancer och bröstcancer.

Även om vi bara älskar choklad, finns det några andra fakta som du bör granska. Det vill säga, även om vi köper "mjölkchoklad", mjölken inte nämns som den viktigaste ingrediensen. I stället är det socker.

Socker hög livsmedel leder till höga nivåer av blodsocker och insulinresistens, som senare orsakar diabetes typ 2. Dessutom, enligt forskarna, har sockret en negativ effekt på färdigheter såsom minne och inlärning .

En studie visade att efter två månader av att förtära en kost rik på raffinerat socker och mättade fetter, förmågan att lära och komma ihåg aktiviteten hos djur har minskat kraftigt.

En annan viktig aspekt är glykemiskt index. Mät hur en carb påverkar blodsockret efter konsumtion. Således, ett GI mindre än eller lika med 55 indikerar att sakta men säkert höja nivåerna av blodsocker.

En GI på 70 eller mer tyder på att maten kommer att leda till en mycket kraftig ökning av blodsockret. Därför bör inte bara patienter med diabetes, men du försöker att konsumera livsmedel med lågt glykemiskt index, i syfte att upprätthålla balansen av blodsocker.

I allmänhet gäller att ju lägre GI, desto mer gradvis påverkar kroppen. Således har låg fetthalt yoghurt ett GI på 14, ungefär 25 korn, och mjölkchoklad har ett glykemiskt index på 50, vilket är i stånd att skapa en allvarlig obalans i nivåer av socker i blodet!

Så skulle det vara trevligt om du skulle kunna ersätta mjölkchoklad med något gott, men mer smakrik, är inte det?

Tja, kan kakaopulver vara din mirakel ingrediens! Det vill säga, är härledd från kakaobönor som är frästa vid låg temperatur, och inte innehålla tillsatser. Faktiskt upprätthåller den ursprungliga näringsämnen i växten, och ger många hälsofördelar.

Dessa är några anmärkningsvärda egenskaper kakao:

  • Det fungerar som en naturlig antioxidant
  • osötad
  • inget kolesterol
  • Den har ett glykemiskt index på 0!
  • kostfiber rik
  • Högt magnesiuminnehåll
  • Rik på järn och kalium
  • Extremt låg i mättade fetter och transfetter
  • inget natrium

Dessutom är dess smak som påminner om choklad, eftersom choklad är faktiskt!

Idag kommer vi att föreslå en otroligt läcker mellanmål kakao som kommer att bli din favorit dessert, och kommer att ge en hel del energi och hälsosamma näringsämnen! Dessutom ger sitt starka antiinflammatoriska egenskaper!

Detta är hur man förbereder:

Pistasch Bark med kakao, kokosnötolja och hallon -recipe

ingredienser:

  • ½ dl kakao
  • ¼ hackade pistaschmandlar
  • ½ kopp kokosolja löst
  • ½ favorit kopp blandad frukt / nötter
  • ¼ kopp lönnsirap

Beredningsmetod:

I en skål, blanda lönnsirap och kokosolja och lägga kakaopulver. Blanda väl och häll kombinationen i en kastrull på cookie blad och strö över nötter och frukt. Frysa i en halvtimme.

Mycket nöje!

Andra källor ingår ansluten i Healthy Living Holistic
/ u003e / u003e / u003e / u003e / u003e / u003e / u003e / u003e / u003e http://www.nature.com/news/testing-magnesium-s-brain-boosting-effects-1.11665