Otroligt idéer Sandwich Bröd mindre kommer att göra dig dregla

Du kommer säkert överens om att smörgåsar är en av de mest bekväma livsmedel ute. Det är en god måltid för mellanmål när du arbetar, studerar eller barnvakt.

Men ska du absolut säga adjö till smörgåsar om du planerar att skära spannmål eller gluten menyn. Tja, har vi goda nyheter för dig. Kontrollera dessa idéer breadless smörgås och njuta!

röd paprika smörgås

Du kan använda långa, tunna röda paprikor att göra en hälsosam smörgås. Naturligtvis alltid välja ekologiska produkter. Skär paprika i hälften och du har ditt bröd substitut. Allt du behöver göra är att ta bort frön.

Fyll din peppar med vad korsar ditt sinne. Det kan vara avokado, smörgås kött, ost eller någon annan toppning hitta läcker. Paprika har en perfekt form för att hålla någon form av sås.

gurka sandwich

Gurkor har en skarp, lätt smak, vilket gör dem ett perfekt substitut för bröd sedan. De har en fantastisk smak i smörgåsar, så varför inte använda dem för att göra din smörgåsar i stället för bröd? Bara klippa en gurka den långa vägen och gräva fröna. Du kan lämna frön i beroende ont han bredden på gurka.

Fyll din gurka med tonfisk sallad, eftersom det är mycket klibbiga och hålla fast vid "bröd" gurka, vilket är bra för våt vegetarian som gurka.

Gurkor ge en rad fördelar, så att njuta av mer än en traditionell smörgås. Äta gurka regelbundet för att minska inflammation, förbättra matsmältningen, skydda hälsan hos hjärtat och fräscha andan.

Välj den bästa aubergine kan hittas i affären och du kommer att ha den mest läcker smörgås ute. Äggplantor är läcker och köttig, vilket innebär att de är som fyllning som brödet. Först skär din tunna aubergine som du vill, beroende på fyllningar som du använder, och sedan grillen för att förbättra sin ursprungliga smak och krispiga.

Aubergine har en "större och djärvare" smak. Använd såser med balsamvinäger eller ranch att ta ut sin smak. Det är upp till dig att välja vad som händer i - skulle kunna getost, tomater, lunch kött, svamp, avokado och spenat. Dessa är ganska bra med grillad aubergine.

aubergine smörgåsar erbjuder en mängd olika vitaminer och mineraler. Denna grönsak är en naturlig källa till klorogensyra, och är rik på antioxidanter som förstör fria radikaler och förebygga cancer.

Varje enskild bett av en aubergine är rik på vitamin A, B, C, magnesium och fiber.

gluten skära av din kost är en hälsosam förändring av kost och är till nytta för din hälsa, även om det ibland är svårt att ge upp den mat du gillar. Men, med breadless sandwich idéer som dessa kan du fortfarande njuta av full smak, hemlagad smörgås.

Nästa gång suget hit på din dörr, göra en av dessa smörgåsar och se själv att breadless smörgåsar är läcker som vanliga smörgåsar.

Casserole courgettes facile pour la perte de poids et une vie saine Omelette au fromage et des œufs Sans gluten gâteau au chocolat avec de l"huile de noix de coco, glaçage au chocolat et ne conduit pas à des ballonnements Or Lait Recette - Le secret de l"ancienne médecine indienne Plat de transport de pain de blé fait avec de la farine de noix de coco Smoothie vert à l"ananas Recette pour guacamole Avez-vous déjà essayé "Hummoli"? Ce département a Céci, avocats, huile d"olive, et les ingrédients les plus sains! Healthy rapide Déjeuner alimentaire Soupe fraîche saine Mushroom